شرکت دومیشا
خانه / توکسین بایندر / معرفی انواع توکسین بایندر در بازار مکمل های دام پزشکی

معرفی انواع توکسین بایندر در بازار مکمل های دام پزشکی

برای معرفی انواع توکسین بایندر های دام پزشکی در بازار این مکمل ها باید در زمینه سموم قارچی، عوارض ناشی از مصرف ان ها، انواع جاذب های سموم در ساختار توکسین بایندر ها، اطلاعاتی داشت. این محصولات راه حلی قطعی و بسیار کارآمد برای مبارزه با سموم موجود در جیره به شمار می آیند که تمام عوارض این سموم را از بین می برند.
توکسین بایندر طیور چیست

توکسین بایندر طیور چیست

توکسین بایندر مخصوص طیور، دام و آبزیان، نوعی افزودنی به صورت پودر یا مایع می باشد که از ورود سموم ناخواسته به درون بدن حیوان از طریق مصرف آب یا غذا، جلوگیری می نماید. این محصولات بیشتر فعالیت خود را در سیستم گوارش حیوان ایفا می نمایند که در بخش عملکرد این قارچ کش ها بیشتر در این باره خواهید خواند. برخی مواد معدنی، گیاهی و گاها شیمیایی توان این را دارند که سموم موجود در خوراک را به دام انداخته و از بدن حیوان دفع نمایند. تا از تاثیرات سوء این سموم در سطح سلامت، میزان تولیدات و باروری حیوانات دام پروری کاسته شود.  دور ریز خوراک هایی که غالبا الوده به قارچ و کپک می باشند و نیز با وضع کم بود جیره های علوفه ای، اصلا راه عاقلانه و با صرفه اقتصادی نیست.
قیمت انواع توکسین بایندر دام پروری

قیمت انواع توکسین بایندر دام پروری

دانشمندان علوم غذایی طی تحقیقات گسترده، انواع توکسین بایندر های دام پروری را تولید نمود و با تولید انبوه و قیمت های مناسب خرید و فروش، نیاز بسیار مهم جیره را تامین نموده اند. زیرا خوراک های آلوده به انواع سموم قارچی که مایکوتوکسین نامیده می شوند به شدت خطرناک بوده و آثار زیر را به همراه دارند:
  • بیماری و مرگ دام و طیور و آبزیان
  • افت کیفیت تولیدات پروتئینی صنعت دام پروری
  • انتقال سموم به بدن انسان و شیوع بیماری های خطرناک
  • سرطان کبد، کلیه و نارسایی های دیگر
  • استپ وزنی در حیوانات و کاهش شدید انرژی
  • نازایی و سقط های زیاد در دام ماده
  • عدم تبدیل شدن تخم به جوجه
  • بیماری ها همه گیر در گله
  • بالا رفتن هزینه های درمان و بی نتیجه بودن آن

اجزای توکسین بایندر های مختلف

اجزای توکسین بایندر های مختلف

همان گونه که در بالا اشاره نمودیم برای رهایی از این معضل جهانی یعنی رشد قارچ و کپک در منابع خوراکی، توکسین بایندر ها با اجزای مختلف خود می توانند این مشکل بزرگ را رفع نموده و آثار سوء سموم را از بین ببرند. برخی از اجزای تشکیل دهند توکسین بایندر های مرغوب به شرح زیر می باشد:
  • جاذب های آلومینوسیلکات معدنی نظیر بنتونیت
  • دیواره مخمری و سلول های مخمر زنده
  • خاک دیاتومه و ذغال فعال
  • اسید سیتریک برای دفع سموم قبل از ورود به معده

باید اشاره نمود اکثر توکسین بانیدر های تک جزئئی و چند جزئی علاوه بر دفع سموم قارچی، دارای ترکیباتی برای بهبود شرایط سلامت حیوان، هضم پذیری بهتر خوراک و افزایش انرژی حیوان نیز می باشند..

مقدار مصرف توکسین بایندر برای دام و طیور

مقدار مصرف توکسین بایندر برای دام و طیور

مقدار مصرف توکسین بایندر های مخصوص دام و طیور بسته به برند محصول، و میزان لودگی که متخصصان جیره تشخیص می دهند متفاوت می باشد. باید این نکته را در نظر گرفت که میزان های درج شده بر روی بسته بندی های قارچ کش های دام پزشکی، برای شرایط حاد آلودگی است. برای اطمینان از میزان مصرف درست این مکمل ها حتما از نظر کارشناسان تغذیه بهره مند شوید.
چگونگی عمل کرد توکسین بایندر ها

چگونگی عمل کرد توکسین بایندر ها

توکسین بایندر ها و چگونگی عمل کرد ان ها در این بخش بیان می گردد. این مکمل های خوراک دامپوری ها دارای خواص چسبانندگی قدرتمند در ترکیبات جیره می باشند که می توانند در هنگام هضم مواد غذایی دورن معده و روده به عوامل سمی که بار الکتریکی مخالف با بار قارچ کش ها را دارند بچسبند و ان ها را درون بافت غیر قابل هضم خود به انتهای دستگاه گوارش برده و از طریق مدفوع این سموم را از بدن حیوان دفع نمایند. خاصیت مهم بایندر های سموم این است که در PH های مختلف دستگاه گوارش به هیچ عنوان جذب و هضم نمی شوند.
توکسین بایندر برای قناری

توکسین بایندر برای قناری

برای پرورش سالم حیوانات و پرندگان خانگی نظیر قناری ها نیز میتوان در جیره خوراک روزانه به صورت مستقیم و یا در ترکیبات خواک های آمادده از توکسین بیاندر استفاده نمود. این امر باعث بهبود سطح سلامت پرند شده و میزان باروری آن را ارتقاء می دهد. توکسین بایندر ها برای انواع گونه های حیوانی طبقه بندی می شوند مانند:
  • توکسین بایندر دامی
  • توکسین بایندر طیور
  • توکسین بایندر آبزیان
  • توکسین بایندر حیوانات خانگی
  • توکسین بایندر پرندگان تزئینی

آیا توکسین بایندر عوارضی دارد

آیا توکسین بایندر عوارضی دارد

درمود عوارض جانبی توکسین بانیدر ها اطلاعات دقیقی در دسترس نیست و مطمئنا اگر میزان مصرف و دوره های مصرفی به صورت دقیق انجام گیرد هیچ محصول درمانی یا مکمل خوراکی مشکل ساز نمی شود. سطح مجاز مصرف برای این قارچ کش های دامپزشکی بین نیم کیلو گرم تا سه کیلو گرم در هر هزار کیلوگرم جیره می باشد. هر شش ماه یکبار نوع توکسین بایندر خود را تعویض نمایید تا قارچ ها فرصت همزیست و مقاوم سازی را نداشته باشند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
امین جابری
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120336435
شماره تلفن ثابت: 03142510034
پست الکترونیکی: domisha8@gmail.com

مطلب پیشنهادی

معرفی برترین توکسین بایندر ها در بازار

معرفی برترین توکسین بایندر چند جزئی در بازار

برترین توکسین بایندر ها، آن هایی هستند که بتوانند بیشترین درصد آفلاتوکسین در خوراک را …

دیدگاهتان را بنویسید